HOE DE HP-PRINTER 'GEEN TONER'-FOUT IN WINDOWS 10 OPLOSSEN?

Welke printer u ook heeft, het zal u op een gegeven moment zeker moeilijk maken. U kunt het product vervangen of het laten repareren door advies in te winnen van de juiste HP-klantenondersteuning. Er zijn veel soorten technische problemen waarmee HP-gebruikers worden geconfronteerd. Sommigen van hen zijn: printer maakt geen verbinding, spookbeelden, papierstoringen, offline fout, kan driver niet vinden, geen toner, enzovoort.

Van al deze problemen is 'geen tonerfout' de fout die HP-gebruikers het meeste dwarszit. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want onze experts van de technische dienst van HP hebben een eenvoudige oplossing bedacht om de fout zo snel mogelijk te verhelpen. Dus als u met uw HP-printer te maken krijgt met de fout 'Geen toner', volgt u deze procedure:

FIX HP PRINTER 'GEEN TONER'-FOUT DOOR DE TCP / IP-POORT IN TE STELLEN

  1. Ga naar het menu Start.
  2. Open Instellingen -> Apparaten -> Printers en scanners.
  3. Selecteer uw printers in de lijst met printers en klik op Beheren.
  4. Klik op Printereigenschappen.
  5. Ga naar het tabblad Poorten.
  6. Klik op Poort toevoegen optie -> Standaard TCP / IP-poort.
  7. Ga nu door de wizard en stel de printernaam of het IP-adres in.
  8. Druk op Volgende om uw printer te zoeken.
  9. Klik op Voltooien.
  10. Sluit het venster Printerpoorten
Nu zou u de nieuwe poort in de lijst moeten kunnen zien. Zorg ervoor dat het is aangevinkt voordat u de wijzigingen op alle toepast. Als u problemen ondervindt bij de procedure, kunt u op elk moment contact opnemen met ons HP technische ondersteunings team. Omdat we 24/7 werken, zullen we uw probleem onderzoeken en het meteen oplossen!

Nadat u deze procedure correct heeft gevolgd, zult u de 'Geen toner-fout' niet meer tegenkomen. Als u dat nog steeds doet, kunt u in zeldzame gevallen contact met ons opnemen voor verdere hulp via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning op de website.

Onze technici bij de technische klantenservice van HP garanderen u de juiste hulp binnen een bepaalde tijdslimiet. We beloven dat u tevreden zult zijn met hun diensten. Meld uw probleem dus gewoon en laat de rest aan ons over.

Comments

Popular posts from this blog

WAT TE DOEN ALS U HP FAX ERROR 388 ZIET?

WAT IS DE JUISTE STUURPROGRAMMA VOOR HET OPLOSSEN VAN HP-PRINTERPROBLEMEN?